Kahvit kahvilaan

 

Meillä on pitkä kokemus kahviloiden, ravintoloiden ja hotellien kahvitoimittajana. Ota yhteyttä niin kerromme lisää, myynti@kaffecentralen.com, 09 2600221. Valikoimastamme löytyy monipuolisia italialaisia espressoja, tummapaahtoisia suodatinkahveja sekä kolmannen aallon pienpaahtimokahveja. Tutustu eri tuoteryhmän tuotteisiin alhaalta.

SONY DSC

Espressot

Valikoimastamme löytyy maukkaita espressopapuja jokaiseen makuun – Italiasta, Belgiasta, Ruotsista ja Suomesta. Espressopapuja myydään 4-10 kg myyntierissä tuotemerkistä riippuen.

Tutustu espressovalikoimaamme >

Suodatinkahvit

Suodatinkahvia juodaan Suomessa eniten maailmassa. Valikoimastamme löytyy keskitummapaahtoisia, erittäin tummapaahtoisia ja modernempia tuorepaahtokahveja papuina. Osa myös saatavilla jauhettuna.

Tutustu suodatinkahvivalikoimaamme >

piriste2

Tuorepaahdettu kahvi

ROST & Co. on vuonna 2013 perustettu pienpaahtimomme. ROST & Co .n valikoimassa on tällä hetkellä 5 blendiä ja yksi kausittain vaihteleva alkuperämaakahvi. ROST & Co.n kahvit tulevat 4 x 1 kg. erissä.

Tutustu ROST & Co.n valikoimaan >

SONY DSC

Jauhettu kahvi

Suodatinkahvipuolella löydät meiltä myös toimivat annos-kahvit valmiiksi jauhettuina esim. 80 x 100 g, 17 x 360 g eri paahtimoilta. Valmiiksi jauhettu kahvi on hyvä ratkaisu kiireiseen kahvilaympäristöön jossa myllyn käyttö tai hankinta ei ole mahdollista.

Tutustu suodatinkahvivalikoimaan >

puro-pod1

Pod & Instant

Käytätkö pod-laitetta? Ei huolta, meiltä saat myös erittäin toimivat podit, myös kofeiinittomat. Valikoimastamme löytyy myös kolumbialainen Puron instant-kahvi, myös kofeiinittomana. Sopii erinomaisesti esimerkiksi hotellihuoneisiin, joissa ei ole kahvinkeitintä.

Tutustu Pod & Instant-tuotteisiin >

Lisukkeet

Meiltä saat myös takeaway-mukit, annossokerit, sekoitustikut ja kaikki mitä vain tarvitset kahvin tarjoilun yhteydessä.