ROST GOLDEN SPIRIT Suodatinkahvi 200g

Tuotenro: R2525
€12.00
Varastossa
1
Tuotetiedot

Ostamalla #support -kahvin, tuet haluamasi urheiluseuran toimintaa. Suurin osa tuotosta ohjataan suoraan urheiluseuralle. Postituskulut sisältyvät tuotteen hintaan.

SUPPORT GOLDEN SPIRIT #GSFAMILY


"Kahvin vastuullisuus yhdessä kestävien arvojen kanssa ovat meille tärkeitä. Maun ohella tämän tulee määrittää kahvin laatua. Uskomme, että nämä voivat kulkea rinnakkain ja siksi loimmekin valikoimaamme ROST & Co. SAARI:n, luomu & reilunkaupan kahvin.


ROST & Co. SAARI on laadukas tummapaahtoinen kahvi, jota voit nauttia hyvällä omallatunnolla: se koostuu kolmesta eri alkuperämaakahvista, jotka ovat kaikki viljelty ja tuotettu luonnonmukaisesti sosiaalista vastuuta unohtamatta. Kahvit ovat Fairtrade- sekä Luomu-sertifioituja. Sekoituksen kahvit ovat paikallisten osuuskuntien viljelemiä, joka toimii takuuna pienviljelijöiden ansiolle ja tasa-arvotyölle.

SAARI on tummaksi paahdettu miellyttävä kahvi, joka toimii sekä suodatinkahvina että espressona. Kahvi on täyteläinen, tasapainoinen ja suklainen ja makua siivittää vieno marjaisuus. Kahvi sopii loistavasti myös maitokahvin ystäville ja maidon kanssa se kääntyy täyteläisen maitosuklaiseksi ja pähkinäiseksi."

Alkuperä:
40% PERU
60% HONDURAS

Maku: TUMMA, TÄYTELÄINEN, SUKLAINEN
JAUHETTU SUODATINKAHVI 200G


Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten

OTA YHTEYTTÄ / KONTAKTA OSS

OY KAFFECENTRALEN FINLAND AB

SÄRKINIEMENTIE 5 B 

00210 HELSINKI

y-tunnus: 1729622-3

TILAUKSET & MYYNTI

BESTÄLLNINGAR, FÖRSÄLJNING

(09) 2600221

klo 8-17

KAHVILAITTEIDEN HUOLTO

SERVICE PÅ MASKINER

020 7348325

klo 8-16

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.

Olen tutustunut rekisteriselosteeseen ja hyväksyn ehdot
  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle