Kaikki Puron tuotteet ovat sertifioitusti Reilun Kaupan tuotteita. Valikoimasta löytyy myös kaikki tarvittavat oheistuotteet, kuten kupit, sokerit ja takeaway-astiat.

Oletko kiinnostunut ottamaan Puron tuotteet valikoimaasi? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

PURO | kahvi

SAVING THE RAINFOREST. Avainsanat: luomukahvi, reilun kaupan kahvi, espresso, suodatinkahvi

Yli kaksi vuosisataa sitten, Leo Michielsen avasi siirtomaatavarakaupan Belgiassa, myyden eksoottisia mausteita, teetä, pippuria… mutta ennen kaikkea kahvia. Sata vuotta myöhemmin kauppaa ei enää ollut, sillä Michielsenien mieltymys kahviin oli johtanut Miko Roasteryn perustamiseen. Perheellä oli nyt paljon tekemistä ostaessaan, sekoittaessaan ja myydessään upeasti paahdettuja kahveja ympäri maailmaa. Tätä edesauttoi sopivan lähellä sijaitseva Antwerpenin satama, minne suuri osa maailman kahveista tuodaan (tuotiin).

Hypätään vielä 100 vuotta eteenpäin vuoteen 2005, jolloin perhe koki, että oli aika seuraavalle muutokselle. He olivat huolissaan. Ei niinkään liiketoiminnasta jonka heidän lapsensa ja lapsenlapsensa tulisivat perimään, vaan millaisen maapallon he jättäisivät perinnöksi jälkipolville

Niin syntyi Puro ja sen myötä sitoutuminen kolmannen maailman hyväksikäytön estämiseen, takaamalla reilu hinta kahvin viljelijöille sekä pelastamalla sademetsää ja sen lajeja kahvin tuottajamaissa. Koska muutos alkaa kotoa, kahvipaahtimon katto peitettiin aurinkopaneeleilla tuottamaan vihreää energiaa. Nykyään myös paahtoprosessin tuottama lämpö otetaan talteen ja sillä lämmitetään Mikon toimistot.

 

OTA YHTEYTTÄ / KONTAKTA OSS

OY KAFFECENTRALEN FINLAND AB

SÄRKINIEMENTIE 5 B 

00210 HELSINKI

y-tunnus: 1729622-3

TILAUKSET & MYYNTI

BESTÄLLNINGAR, FÖRSÄLJNING

(09) 2600221

klo 8-17

KAHVILAITTEIDEN HUOLTO

SERVICE PÅ MASKINER

020 7348325

klo 8-16

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.

Olen tutustunut rekisteriselosteeseen ja hyväksyn ehdot
  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle