Tee ja teetarvikkeet

 

Althausin teetalo tarjoaa tuotteet asiakkaittemme teepalvelukokoinaisuuteen. Jokainen kahvila, ravintola ja hotelli voi räätälöidä itselleen monipuolisen  ja tasapainoisen teevalikoiman. Laajan valikoiman täydentävät hienostuneet astiat ja tarjoiluvälineet jotka korostavat teen aromikkuutta ja nostavat teestä nauttimisen uudelle tasolle.

Althaus edustaa laatua, vastaten kansainvälisten teenkuluttajien yhä korkeampiin vaatimuksiin. Althaus tarjoaa laajan valikoiman teetä erilaisilla ominaispiirteillä joita ei voi verrata mihinkään muuhun. Meiltä löytyy useampi laatu mustaa, vihreää ja valkoista teetä sekä kofeiinittomat yrttihaudukkeet kuten rooibos, maustettuja ja maustamattomia.

Kaikki Althausin teelehdet ovat tarkoin valikoituja ja tarjoavat teen parhaimmistoa kaikista teetä viljelevistä maista. Vain kaksi ylintä lehteä ja nuppu käytetään.

14_hanseatic_tea_export-134

Irtotee

Puhtaimmassa muodossaan, huolellisesti valitut teet kehittävät täydellisen arominsa. Parhaiten aromit avautuvat terässuodattimessa tai riittävän isoa suodatinpussia käyttäen. Kokonaisten teelehtien vapaa liikkuminen ja avautuminen mahdollistaa parhaiden aromien kehittymistä.

Tutustu valikoimaan >

persischer-apfel-beutel_pyra-02

Pyra Pack annosteet

Pyra Pack annosteet edustavat modernia ja innovatiivista tapaa nauttia teestä. Pyramidin muotoisten teepussien ansiosta, teelehdet saavat runsaasti tilaa kehittää aromia ja makua. Lehtien avautumisen seuraaminen läpinäkyvän pussin läpi on osa seremoniaa jokaiselle teen ystävälle.

Tutustu valikoimaan >

dp_composition_yellow-sachet-without-brace-jpg

Deli Pack annosteet

Deli Pack-teepussi on annosteltu sopimaan teekuppiin. Liian usein teepussit pakataan niin, että avatussa rasiassa teepussit kuivuvat ja menettävät aromia. Deli Pack teepussi on omassa aromitiiviissä pakkauksessaan kunnes se otetaan käyttöön. Nopea ja näppärä Deli Pack soveltuu erinomaisesti vilkkaaseen ympäristöön. Lyhyen infuusioajan ansiosta teetä pääsee nauttimaan nopeasti.

Tutustu valikoimaan >

alt_ocv2_teastation_pyra02_004

Teetarvikkeet ja tarjoiluvälineet

Althausin laajan valikoiman täydentävät hienostuneet astiat ja tarjoiluvälineet jotka korostavat teen aromikkuutta ja nostavat teestä nauttimisen uudelle tasolle. Parhaiten aromit avautuvat terässuodattimessa tai riittävän isoa suodatinpussia käyttäen. Kokonaisten teelehtien vapaa liikkuminen ja avautuminen mahdollistaa parhaiden aromien kehittymistä.

Tutustu valikoimaan >