Keepcup

 

Kupilla on väliä

Kertakäyttömukit ovat merkittävä rasite ympäristölle ja riippumatta siitä, onko valmistuksessa käytetty paperia, muovia vai polystyreeniä. Kertakäyttömukien kasaantuminen kaatopaikoille on surullinen näkymä ongelmaan, joka kuormittaa rajallisia luonnonvarojamme. Uudelleen käytettävään kuppiin siirtyminen on itsessään pieni teko koko ympäristöongelmaan nähden, mutta se on merkittävä muutos ajattelussa.

Rakkautemme take-away-kahviin käy ympäristöllemme kalliiksi. Suosimalla uudelleen käytettäviä kuppeja voimme merkittävästi vaikuttaa ympäristön kuormitukseen. KeepCup on tyylikäs ja käytännöllinen kannellinen kuppi, joka sopii espressolaitteen suodatinkahvan alle.

KeepCup:it ovat BPA-vapaita ja myrkyttömiä. Kuppi säilyttää juoman kuumana 20-30 minuuttia pidenpään kun perinteinen pahvimuki. Mikroaaltouunin ja konepesun kestävyydensä ansiosta tuote on helppoo ja käytännöllinen.

Monet värivaihtoehdot antavat sinulle mahdollisuuden suunnitella yksilöllisen kuppisi. Yrityksillä on lisäksi mahdollisuus tilata kuppeja omalla logolla tai tekstillä. Lue lisää brändätyistä kupeista alla.

KeepCup jälleenmyyntiin?

Kaffecentralen toimii virallisena maahantuojana KeepCupille. Jos olet kiinnostunut KeepCuppien jälleenmyynnistä, ole yhteydessä yritysmyyntiin numerolla (09) 2600221 tai sähköpostitse info@kaffecentralen.com.

 

kc_longplay_lasting-drinking-pleasure_rgb

 

Faktoja kertakäyttömukeista

  • Maailmanlaajuinen kertakäyttömukien tuotanto on 500 miljardia mukia vuodessa; se on noin 75 mukia jokaista maapallolla olevaa ihmistä kohden.
  • Kertakäyttömuki sisältää keskimäärin vain 5 % niistä raaka-aineista, joita tarvittiin sen valmistamiseen ja kuljettamiseen.
  • Paperin kulutus on maailmanlaajuisesti lisääntynyt 400 % viimeisen 40 vuoden aikana. Tällä hetkellä jokaisella mantereella kaadetaan lähes 4 miljardia puuta tai 35 % puustosta paperiteollisuuden tarpeisiin.
  • Yhden paperitonnin valmistamiseen tarvitaan 98 tonnia raaka-aineita.
  • Suurin osa papereista, tarkalleen ottaen noin 71 %, tulee vieläkin ei-uusiutuvista hakkuista, hoitometsän tai kierrätyksen sijaan.

Faktoja KeepCupista

  • Jo tähän mennessä KeepCupin käyttäjät ovat säästäneet 3 miljardin kertakäyttökupin joutumisen kaatopaikalle.
  • Vertaa muovinkulutusta: 32 kertakäyttömukia ja kantta vastaa keskikoon KeepCupia.
  • Arviomme mukaan tuotteen valmistamiseen käytetty energia tavoitetaan jo 15 kertakäyttömukin kohdalla, kun otetaan huomioon koko KeepCupin käyttöikä.
  • Tuotteeseen sidottu energiakuorma on matala sekä valmistamisen että raaka-aineiden kannalta.

Suunnittele oma KeepCuppisi

Voit myös tilata KeepCuppeja omalla logolla. Jos olet kiinnostunut brändätyistä kupeista, voit olla yhteydessä yritysmyyntiin numerolla (09) 2600221. Voit myös tutustua tuote-esitteeseen tästä. KeepCupin omilla sivuilla voit kokeilla eri värivaihtoehtoja.

 

keepcup-lushkeepcup-blackrockkeepcup-lamaz
keepcup-wood-grouppienikeepcup-sofitel