tanzania2

ROST & Co. sesonkikahvi Tanzania AAA Majinja 250 g

11,00  (Sis. alv.)

Poista

Tuotekuvaus

Ylpeänä nostamme parrasvaloihin järjestyksessään kolmannen kausikahvimme, Tanzania Majinjan. Majinja on 20 pienviljelijän yhteisö, Mbeyan alueelta Lounais-Tansaniasta. Rukwa- ja Malawijärven välimaastoon jäävä Mbeya on tunnettu kahvinviljelyalue, jossa tuotetaan suurin osa Tansanian arabica-kahveista. Majinja-yhteisö syntyi yhden viljelijän ideasta tuottaa kahvia pesuprosessoimalla, johon muut lähtivät innostuneina mukaan. Majinja-pienviljelijöiden yhteisö on perustettu 2015 ja tämä kahvi on heidän toisen satokautensa työn tulos.

Pienviljelijät tuovat käsinpoimitut kahvimarjansa CPU:n pesuasemalle, jossa ne tarkastetaan vielä kerran ja lajitellaan ennen prosessointia. Näin ollen vain oikeassa kypsyysasteessa kahvimarjat prosessoidaan kahvin laadun säilyessä täten hyvänä. Pesuprosessoinnin jälkeen kahvipavut kuivataan patioilla lämpimän auringon alla.

Olemme paahtaneet Majinja-pienviljelijäyhteisön kahvin kunnioittaen sen viljelyssä, kasvuolosuhteissa ja prosessoinnissa saavuttamia ominaisuuksia. Kahvi on keskivaaleaa paahtoa ja kokonaisvaikutelmaltaan raikas ja makoisa, tarkemmin kuvailtuna hennon ruusuinen ja hilloinen.

ALUE: MBEYA
KASVUKORKEUS: 1600-1700 m.
TUOTTAJA: MAJINJA FARMERS
LAJIKE: KENT
LUOKITUS: AAA
PROSESSOINTI: PEST; AURINGOSSA KUIVATTU
tuotetunnus (SKU) R2507 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

×

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “ROST & Co. sesonkikahvi Tanzania AAA Majinja 250 g”