Kahvit ja kahvilaitteet kahvilaan tai ravintolaan

SONY DSC

Kaffecentralen tarjoaa kahviratkaisuja aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Meillä on laajalti kokemusta kahviloiden, ravintoloiden, hotellien, toimistojen ja jälleenmyyjien palvelemisesta.

HORECA

Valikoimastamme löytyy kahveja ja teetä niin pienille kuin isoillekkin toimijoille. Kahvin ja teen korkea laatu ja toimitusvarmuus ovat seikkoja joihin olemme kiinnittänyt erityistä huomiota. Kahvi-ja tee-asiakkaille järjestämme jatkuvaa koulutusta korkean laatutason ylläpitämiseksi. Alalla korkealle arvostettujen kahvimyllyjen (Mazzer, Mahlkönig) ja kahvilaitteiden (La Marzocco, Fetco) maahantuojana vastaamme myös laitteiden asiatuntevasta huollosta ja käyttökoulutuksesta.

TOIMISTOT

Tarjoamme myös monipuolisia toimistoratkaisuja. Palveluitamme käyttävät niin isot kuin pienemmätkin toimistot ja osastot. Laaja laiteratkaisujen valikoimamme tarjoaa vaihtoehtoja manuaalilaitteista automaatteihin. Asiakkallemme on toimistokäytössä seuraavia laitteita: La Marzocco, Rocket, Bezzera, Fetco, Marco ja Jura-automaatteja. Nopeat toimituksemme ovat saaneet paljon kiitosta. Pääkaupunkiseudulla toimitamme tilaukset perille seuraavana arkipäivänä. Tukkuerät toimitamme ilman toimitusmaksuja perille asti.

JÄLLEENMYYJÄ

Tarjoamme edustamiamme brändejä myös jälleenmyyntiin. Näihin voit tutustua osiossa: Tuotemerkit.

Kahvi kahvilakäyttöön

Valikoimastamme löytyy korkealaatuisia italialaisia espressopapuja, sekä suodatinkahvia eri muotoissa.

Lue lisää >

Kahvikone kahvilaasi?

Edustamme alan parhaimpia laitevalmistajia, kuten La Marzocco ja Fetco.

Läs mer>

http://www.kaffecentralen.com/tee-ja-teetarvikkeet/

Tee

Althausin teevalikoimasta löytyy erinomaista teetä sekä tarjoiluvälineitä.

Lue lisää >

 

Koulutukset

Tarjoamme Lauttasaaren koulutustiloissamme erilaisia baristakoulutuksia niin aloitteleville baristoille kuin jo pitkään alalla toimineille ammattilaisille.

Läs mer (finska)>

Laitehuolto

Oma huoltopalvelumme huoltaa edustamiemme merkkien lisäksi yleisimpiä markkinoilla olevia kahvi- ja espressolaitteita.

Lue lisää >