top of page
BARISTAKOULUTUKSET

AMMATTILAISILLE

KURSSIT:

Loistavat laitteet ja laadukkaat kahvit eivät ole tae erinomaisesta lopputuloksesta. Kahvijuoman laadun määrittää viime kädessä kahvintekijä — barista. Hyvästäkin kahvista saa helposti pahaa, jos ei tiedä mitä tekee. On äärimmäisen tärkeää, että kahvia valmistavat henkilöt hallitsevat laitteiden käytön ja ymmärtävät lopputulokseen vaikuttavat tekijät. Ammattitaitoisen henkilökunnan avulla asiakkaalle pystytään luomaan maukkaita kahvihetkiä myös kiireen keskellä.

Järjestämme kahvikoulutuksia niin aloitteleville baristoille kuin jo pidempään alalla toimineille ammattilaisille. Koulutuksilla voidaan kehittää työntekijöiden ammattitaitoa, innostaa heitä kehittymään omassa työssään, varmistaa myytävän tuotteen tasalaatuisuus ja minimoida hävikkiä. Niin yrittäjät, työntekijät kuin asiakkaat hyötyvät siitä, että kahvi valmistetaan aina oikeaoppisesti.

Kouluttajana toimii Ari Antikainen.

Lisätiedot:
Ari Antikainen

puh. +358207348316
koulutus@kaffecentralen.com

Barista Basics

Koulutus johdattaa espresson ja maitokahvien valmistamisen saloihin. Sopii niin aloittelijoille kuin kertausta kaipaaville. Koulutus antaa perustiedot kahvista ja kahvin valmistamisesta, ja hyvän startin jatkaa taitojen ja rutiinien kehittämistä omalla työpaikalla. Koulutuksella saadaan myös luotua yhtenäiset toimintatavat yrityksen kaikille kahvinvalmistajille.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

  • Kahvin matka viljelmiltä myllyyn

  • Baristan laitteet ja välineet

  • Keskeisimmät tiedot espressosta ja sen valmistamisesta

  • Espresson makuun tutustuminen

  • Maitokahvien valmistus

  • Käytännön harjoittelu

  • Laitteiden päivittäinen puhtaanapito

n. 4 tuntia

470 euroa (alv. 0 %)

kysy kahviasiakkuusalennusta!

6 hengen ryhmä

Kaffecentralenin koulutustila, 

Särkiniementie 5 B 00210 HKI

Barista Basics
ARLA_Cafe_maito_barista
baristakoulutus
baristakoulutus
baristakoulutus
baristakoulutus
bottom of page