Rekisteriseloste​

Rekisterinpitäja

Oy Kaffecentralen Finland Ab

Y-tunnus 17296223-3

 

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa

Oy Kaffecentralen Finland Ab

Särkiniementie 5 B

00210 Helsinki

info@kaffecentralen.com

092600221

 

Yhteyshenkilö

John Söderlund

+358 207348310

john@kaffecentralen.com

 

Rekisterin nimi

Kaffecentralen PRO asiakasrekisteri

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

  • Asiakassuhteen ylläpito

  • Asiakaspalvelun edellyttäminen

  • Yhteydenottojen mahdollistaminen

  • Markkinointi

 

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri saattaa sisältää seuraavia henkilötietoja:

  • Yritysasiakkaan yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, työnantaja ja työnimike

  • Yrityksen yhteystiedot

Käytämme tämän lisäksi Google Analytics ja Adwords-palvelut, joiden avulla seuraamme verkkopalvelumme käyttöä koskevat tiedot, kuten selailu- ja hakutiedot. Nämä tiedot käytetään ainoastaan hakukonemainonnan optimointiin.

 

Säännönmukaiset tietolähteet

- Potentiaalisten asiakkaiden tiedot saadaan suostumuksella häneltä itseltään yhteydenottolomakkeen yhteydessä.

- Yritysasiakkaiden yhteyshenkilöiden tiedot saadaan asiakkaan suostumuksella asiakassuhteen syntyessä. Asiakassuhteen ylläpito edellyttää yhteyshenkilön tietojen luovuttamista.

- Uutiskirjeen tilaajien tiedot saadaan asiakkaan suostumuksella kun hän tilaa uutiskirjeen verkkosivujemme kautta.

 

Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

Henkilökohtaisia tietoja ei luovuteta Kaffecentralenin ulkopuolelle. Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. 

 

Kaffecentralen käyttää kuitenkin MailChimp-sähköpostipalvelua viestinnässä asiakassuhteiden ylläpitämiseen sekä suoramarkkinoinnissa. MailChimpille siirretään käyttäjistä sähköpostiosoite sekä sähköpostin kohdentamiseen tarvittava tieto käyttäjäryhmästä. Tämä tehdään ainoastaan joko potentiaalisen asiakkaaan suostumuksella, tai kun asiakassuhde on perustettu.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Kaffecentralen käyttää uutiskirjeviestinnässä yhdysvaltalaista MailChimp -sähköpostipalvelua, josta johtuen henkilötietoja siirtyy Euroopan Unionin ulkopuolelle. Henkilötiedot ovat kuitenkin suojattuna henkilötietolain edellyttämällä tavalla eivätkä siirretyt tiedot sisällä arkaluonteista tietoa. 

 

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Rekisteriin pääsy vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan. Asiakkaat voivat halutessaan tarkistaa, mitä tietoa hänestä on henkilörekisteriin tallennettu, kieltää tietojen käytön tai vaatia tietoja poistettavaksi tai korjattaviksi lähettämällä asiaa koskevan viestin rekisterin yhteyshenkilölle. Pyydämme ystävällisesti kertomaan kaikissa viesteissä yhteystiedot.

 

Evästeet
Tällä sivustolla on käytössä Google Adwords ja Leadfeeder

-evästeet. Google Adwords -evästeellä kohdennetaan markkinointia käyttäjäluettelon avulla Googlen mainosverkostoissa. Käyttäjä voi halutessaan estää käyttäjäluetteloihin perustuvan Google Adwords-markkinoinnin osoitteessa www.google.com/settings/ads. Leadfeeder -evästeet keräävät tietoja sivustoa käyttävistä yrityksistä, jotta palvelukokemus olisi paras mahdollinen.

Useimmat Internet-selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta halutessasi voit muokata selaimesi asetuksia ja milloin tahansa poistaa evästeet käytöstä. Voit välttää evästeet muokkaamalla selainohjelmasi asetuksia ja kieltämällä niiden käytön.

OTA YHTEYTTÄ / KONTAKTA OSS

OY KAFFECENTRALEN FINLAND AB

SÄRKINIEMENTIE 5 B 

00210 HELSINKI

y-tunnus: 1729622-3

TILAUKSET & MYYNTI

BESTÄLLNINGAR, FÖRSÄLJNING

(09) 2600221

klo 8-17

KAHVILAITTEIDEN HUOLTO

SERVICE PÅ MASKINER

020 7348325

klo 9-17

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.

Olen tutustunut rekisteriselosteeseen ja hyväksyn ehdot
  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle