Me huolehdimme kahvistasi

Palvelu on toimintamme ytimessä ja lähdemme siitä, että toimitamme asiakkaalle alan parhaan kahvikokonaisuuden: parhaat laitteet, kahvit, teet, koulutuksen, nopeat toimitukset ja huollon. Kaikki kansainvälisen tason vaatimuksiin sopivina, sillä laitteemme ja kahvimme valitsemme huippuosaajilta ympäri maailman. Palvelumme myötä asiakkaillamme on sujuva, korkealaatuinen kuumien juomien tarjonta, jonka mihin tahansa kysymykseen saat meiltä aina nopeasti apua.

Valitse laajasta valikoimastamme

Valikoimassamme on ammattilaistason kahvimerkkejä Italiasta, paikallisen pienpaahtimon herkullisia kahvieriä, joita et löydä muualta, sekä hieno valikoima ainutlaatuisia Althaus-teeblendejä. Lisäksi valikoimamme kattaa alan korkeatasoisimman laitevalikoiman, jotta asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen lopputuloksen – niin pieneen kuin suurempaankin kahvitarjoiluun. Myymme ainoana Suomessa italiassa käsintehtyjä La Marzocco -espressolaitteita ammattikäyttöön. Katso koko valikoimamme täältä.

Nopeat toimitukset omilla kuljetuksilla

Kun olemme auttaneet asiakastamme löytämään parhaan kokonaisuuden, toimitamme kaiken tarvittavan sovittuna aikana perille ja vastaamme asennuksesta. Huolehdimme myös, että henkilöstö saa koulutuksen laadukkaan kahvin valmistukseen. Tarjoamme tarvittaessa asiakkaalle barista-koulutuksia. Sovimme yhdessä toimitusaikataulun ja mahdolliset toivotut kahvipäivitykset. Kansainvälisen tason kahvitarjontanne voi alkaa!

 

Aloita laadukas kahvikokemus tästä

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.

OTA YHTEYTTÄ / KONTAKTA OSS

OY KAFFECENTRALEN FINLAND AB

SÄRKINIEMENTIE 5 B 

00210 HELSINKI

y-tunnus: 1729622-3

TILAUKSET & MYYNTI

BESTÄLLNINGAR, FÖRSÄLJNING

(09) 2600221

klo 8-17

KAHVILAITTEIDEN HUOLTO

SERVICE PÅ MASKINER

020 7348325

klo 8-16

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.

Olen tutustunut rekisteriselosteeseen ja hyväksyn ehdot
  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle