top of page

Haussa seudun paras kahvi?

Jos olet perustamassa kahvilaa tai haluat uudistaa kahvitarjontaasi, olet tullut oikeaan paikkaan. Me kahvin ammattilaisina autamme sinut kohti täydellisyyttä hipovaa kahvielämystä asiakkaillesi. Kahvitiimimme käy kanssasi läpi tavoitteesi ja toiveesi ja valmistelee sinulle sopivan huippukokonaisuuden. Voit valita paikallista helsinkiläistä tai italialaista paahtoa, Reilun kaupan ja luomukahvia sekä runsaasta valikoimasta Althausin teevalikoimaa.

Laitevalikoimamme on laaja ja pääosin italialaista käsityötä, Saat meiltä myös tunnelmaa kohottavat oheistarvikkeet kuten espresso-, cappuccino- ja lattekupit sekä räätälöidyt KeepCupit omalla logollasi ja väreilläsi.

DSC0943022.jpg
DSC09332.jpg

Palvelumme kahviloille

Tärkeä lähtökohtamme on, että saat meiltä kaiken tarvittavan uniikkiin kahvielämykseesi. Autamme valitsemaan asiakaskuntaasi, tiloihisi ja tavoitteeseesi nähden parhaan kokonaisuuden kahvilaaduista ja laitteista sekä tarvittaessa teestä ja kaakaosta. Opastamme tiiminne kahvin saloihin ja tarjoamme myös baristakoulutuksia.

Saat meidät kiinni joka päivä klo 8-17

asiakaspalvelunumerossamme (09) 260 0221 tai sähköpostilla info@kaffecentralen.com. Tietenkin sinulla on myös oma henkilökohtainen asiakasvastaavasi, joka tuntee tilanteesi ja jolle voit aina soittaa kahvimieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.

Kahvielämys asiakkaillesi valmistuu

Kun sopiva kokonaisuus on löydetty ja henkilökunta opastettu, tuomme laitteet paikan päälle ja asennamme ne. Käymme läpi tarvittavat toimenpiteet korkealaatuisen kahvin valmistukseen ja huolehdimme, että sopivat kahvilaadut toimitetaan oikeaan aikaan. Meillä on omat kuljetusautot, joilla toimitamme asiakkaillemme kahvit ja teet päivän toimitusajalla ja tutulla kuskilla. Varmistamme, että laitteesi huolletaan ajoissa ja autamme kaikissa kahvipalveluusi liittyvissä tilanteissa.

DSC09433_edited.jpg
tarjous

Kahvielämys on kynnykselläsi

- ota yhteyttä

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.

Image by Nathan Dumlao
bottom of page