top of page

KeepCup Original Clear Shamrock M 340ml

99094
€16.00
Varastossa
1
Tuotetiedot

Edut


Barista-standardi: KeepCup-koot jäljittelevät alan standardinmukaisia kertakäyttökuppitilavuuksia oikean kahvin ja maidon suhteen, kahvilan työnkulun helppouden ja palvelun nopeuden saavuttamiseksi. Kuppi sopii suoraan espressolaitteiden alle jotta saadaan espressoa valutettua suoraan kuppiin ja näin taattu että creman laatu säilyy.
Suunniteltu nauttimaan juomisen ilosta tien päällä: Roisketiivis, puristussovitettu kansi antaa tilaa nenällesi, kun taas suukappale varmistaa optimaalisen nesteen virtauksen ja aromin vapautumisen. Ihana juoda kansi päällä tai pois, se on kevyt, helppo kuljettaa ja mahtuu mukavasti käteen ja mukitelineeseen.
Hyvää bisnestä: 1 % kaikista myyntituloista menee ympäristönsuojeluun, ja kertakäyttöisenä maksuttomana yrityksenä autamme muuttamaan ihmisiä ja organisaatioita sitoutuneiksi uudelleenkäyttäjiksi. Keepcup on BCorp-sertifioitu, mikä tarkoittaa, että mittaamme vaikutustamme parantaaksemme sosiaalista ja ympäristönsuojelullista suorituskykyä. Valmistamme paikallisesti mahdollisuuksien mukaan, ja kaikki tuotteet kootaan käsin varastoissamme, jotta työpaikat säilyvät paikallisissa yhteisöissä.
Hygieeninen ja helppohoitoinen: Tulppasuljin pitää suukappaleen peitettynä, kun sitä ei käytetä, ja tuotteemme on helppo koota, jotta puhdistus ja hoito on helppoa. Kaikki tuotteemme on itsenäisesti laboratoriotestattu sen varmistamiseksi, että ne eivät sisällä BPA:ta, BPS:ää, ftalaatteja, mukaan lukien DEHP, lyijyä ja kadmiumia.
Valmistettu kestämään: KeepCup on suunniteltu kestävistä osista, jotka on tehty tarkoitukseen sopiviksi. Modulaarinen rakenne tarkoittaa, että osamme sopivat useisiin tuotteisiin, joten voit vaihtaa osan, et tuotetta.

Materiaalit

Cup Co-polyester clear plastic (Tritan) #7
Band Silicone #7
Lid LDPE #4
Plug LDPE #4


Hoito ohjeet

  • Pidä tulppa auki kaikissa yli 65 °C:n / 149 °F:n kuumissa juomissa
  • Suunniteltu irrotettavaksi helppoa, perusteellista ja hygieenistä puhdistusta varten
  • Astianpesukoneen kestävä ylätelineessä
  • Kestää mikroaaltouunia kansi pois päältä 100 °C
  • Säilytä kansi suljettuna.
  • Yhden vuoden takuu.

Katso lisätietoja KeepCup Care -sivultamme.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page