Palvelumme varmistaa korkealaatuisen kahvin

Asiakaspalvelutiimimme huolehtii asiakkaidemme kahvitarjoilun onnistumisesta alusta asti. Valitsemme yhdessä kanssasi parhaat kahvit asiakaskunnallesi ja teille sopivat kahvilaitteet. Kaffecentralenilla on laaja valikoima kahvilaitteita, joista asiakkaan koon ja mahdollisuuksien mukaan valitaan yhdessä paras. Koulutamme henkilökuntanne laitteiden käyttöön ja laadukkaan kahvin valmistamiseen. Suorat toimitukset Lauttasaaresta varmistavat, että saat kahvitäydennykset nopeasti.

Valitse laajasta valikoimasta suosikkisi

Kaffecentralenin kahvivalikoima koostuu useista italialaisista huippukahveista sekä lauttasaarelaisen pienpaahtimon rikkaasta tuotevalikoimasta. Pienpaahtimolla on myös vaihtuvia erityisen hyvän satokauden kahviblendejä, joilla saat väriä kahvitarjontaan. Meillä on useita luomu- ja Fairtrade-kahveja tiedostavammalle asiakaskunnalle. Kahvilaitteita tarjoamme pienistä näppäristä muutaman hengen laitteista suurempiin käsintehtyihin italialaisiin ammattilaisten laitteisiin. Tutustu valikoimaamme tästä.

Huolenpito

Kun teille paras kahviratkaisu on löytynyt, toimitamme laitteet ja kahvit paikan päälle ja huolehdimme asennuksesta. Vastaamme siitä, että henkilökunta osaa käyttää laitteita niin, että saatte parhaan tuloksen. Oma asiakasvastaavanne varmistaa henkilökohtaisesti, että kahvitoimitukset alkavat sopivaan tahtiin ja saatte aina apua tarvitessanne. Toimitukset saatte jo seuraavana päivänä tilauksesta, tutun kuljettajan tuomana.

 

Huippukahvit ovat jo ovella

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.

OTA YHTEYTTÄ / KONTAKTA OSS

OY KAFFECENTRALEN FINLAND AB

SÄRKINIEMENTIE 5 B 

00210 HELSINKI

y-tunnus: 1729622-3

TILAUKSET & MYYNTI

BESTÄLLNINGAR, FÖRSÄLJNING

(09) 2600221

klo 8-17

KAHVILAITTEIDEN HUOLTO

SERVICE PÅ MASKINER

020 7348325

klo 8-16

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.

Olen tutustunut rekisteriselosteeseen ja hyväksyn ehdot
  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle