top of page

Haussa kahvielämys?

Voit valita meiltä aitoa italialaista tai paikallista lauttasaarelaista, luomua tai reilua kauppaa, tummaa tai vaaleaa paahtoa - mutta aina varmasti huippumakuja. Teestä puhumattakaan; Althausin teelaaduista fiineinkin teemaistaja pääsee auvoiseen tilaan. Koneet ja palvelut kuuluvat luonnollisesti mukaan pakettiin.

Uusille asiakkaille tarjoamme hyvän aloituspaketin ja jokaisesta yhteisestä vuodesta lisäetuja. Kahvipalvelua parhaimmillaan!

Linea Mini in White & Maple.jpeg
tsto2_edited.jpg

Palvelu pelaa

Kun päätät haluta toimistoosi kahvielämyksen, matka on helppo. Kaffeguru Kimmo valitsee yhdessä kanssasi koko reseptiikan: kahvilaadut, teet, kupit, maidon, laitteen ostona tai leasingina ja juuri teille sopivan asennuksen. Kahvit tuodaan kauniisti ovellenne ja apua kahvikysymyksiin saa aina asiakaspalvelustamme. Sitten vain nauttimaan parhaista kahvihetkistä!

Tyytyväisiin asiakkaisiimme voit tutustua täällä.

Huolenpito

Ette jää yksin kahvienne kanssa. Kaffeguru Kimmo on säännöllisesti yhteydessä ja hurauttaa pyörällä käden käänteessä, jos tarvitsette apua tai uusia kahvielämyksiä (paitsi jos olette Helsingin keskustan ulkopuolella, silloin toimii sähköskootterimme ja pakukin löytyy). Kahvitäydennykset saapuvat tarvittaessa automaattisesti. 

Voit myös tulla tutustumaan vaihtoehtoihin ja laitteisiin myymäläämme Fredrikinkatu 59, tervetuloa!

Coffee Beans
tarjous

Kahvielämys on ovellasi

- ota yhteyttä

Minkäkokoiselle toimistolle etsit ratkaisua?

Kimmo Sipiläinen

Asiakkuuspäällikkö

kimmo@kaffecentralen.com

+358207348315

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.

Kimmo.png
Cup of Coffee
bottom of page