top of page

Fellow Ode Suodatinkahvimylly

99060
€252.00
Tuote loppunut
1
Tuotetiedot

Fellow kahvimylly ”Ode” kehitettiin kahvinvalmistusmetodien faneille – Aeropress, French Press, V60, Chemex, Cold Brew… Tämä kodin kahvimylly on ammatillisilla litteillä 64 mm terillä ja jopa 31 juohatusasetuksella. Se vie vähän tilaa ja on erittäin tyylikäs.

AMMATILLISET 64 MM LITTEÄT TERÄT

Jauhatuksen sakeudella ja laadulla on paljon vaikutusta valmistetun kahvin makuun. Tämä on taattu 64 mm litteillä ruostumattomaste teräksestä terillä.

31 JAUHATUSTASOA ERILAISIA VALMISTUSTAPOJA VARTEN

Säädä jauhatusta riippuen suunnitellusta kahvinvalmistustavasta – valitse 31 asetuksen seasta. Huomaa että Fellow myllyllä et voi jauhaa espresso jauhatusta mutta lähes kaikki muut karkeudet onnistuu tarkasti.

TARKKUUS, PUHTAUS JA AINA TUORE KAHVI

Erityistä kolkutinta painaessa, kaikki kahvijäännökset ravistetaan juhetun kahvin säiliöön, tämä takaa tarkan määrän kahvia joka kerta, puhtauden – ei ole kahvin jäännöksiä kun säiliö poistetaan, ja tuoreuden – seuraava jauhatus on niin tuore kuin vain voi olla.

PORRASTETTU SÄILIÖ JAHETULLE KAHVILLE

Eikö ole vaakoja? Ei haittaa. Laita pavut jahetun kahvin säiliöön. Siellä on eri tasot, jota vastaavat tarkkaa grammojen määrää. Lisää pavut papusäiliöön jauhatusta varten.

YHTÄ KAHVINVALMISTUSTA VARTEN

Kahvimyllyllä on pienennetty papusäiliö, koska suositellaan jauhamaan vain niin paljon kuin kuluu yhtä kahvinvalmistusta varten. Joten kahvi on niin tuoretta ja aromaattista kuin mahdollista.

ERITTÄIN HILJAINEN TOIMINTA

Kahvimylly erikoinen rakenne on suunniteltu vähentämään jauhatuksen äänentasoa.

AUTO-STOP TOMINTO

Kahvimyllyn mekanismi määrittää tarkalleen milloin viimeinen kahvipapu on jauhettu ja automaattisesti lopettaa jauhamisen.

KOMPAKTI

Pienennetyn papusäiliön ansiosta, kahvimylly on hyvin kompakti.

TYYLIKÄS MUOTOILU

Kahvimylly näyttää erittäin tyylikkäältä, joten sitä ei tarvitse piilottaa keittiökaappiin ja sitä voi säilyttää kätevästi säilyttää keittiön työtasolla.

  • Alumiinirunko ja muovinen papusäiliö
  • 64mm ammattikäyttöön tarkoitetut ruostumaton teräs levyterät.
  • PID ohjattu moottorin kierrosnopeus
  • 2 vuoden takuu
  • Automaattinen pysäytys

MITAT JA PAINO

Syvyys 23.9 cm
Leveys 10.5 cm
Korkeus 24.15 cm
Paino 4.5 kg

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page