top of page

Kahvinkeitin Ratio 6

R6BLACK
€295.99
Suodatinkahvikeitin
Varastossa
1
Tuotetiedot
Brand: Ratio

”Ratio Six” ansiosta on maailmanluokan kahvi nyt paremmin saatavilla kuin koskaan aikaisemmin. ”Six” tarjoaa isosisarensa ”Ratio Eight” yhden napin kätevyyttä, sirommalla rakenteella ja kevyemmällä hinnalla – kaikki tämä huolimatta samasta kapasiteetista (1,25 litraa) ja voimakkaasta 1400 W lämmityelementistä.

YHDEN NAPIN YKSINKERTAISUUS


Joskus haluat vain hyvän kupillisen kahvia ilman, että sinun täytyisi miettiä aikaa, lämpötilaa ja muita tekijöitä – siksi ”Ratio” koneella on vain yksi nappi eikä monimutkaista ohjelmointia. Bloom, Brew ja Ready vaiheet pyörivät peräkkäin, antaen täydellisen (ja helpon) kahvikupillisen joka kerta.

MAUKKAASTI JÄLJITELTY POUR-OVER


Napin painamisen jälkeen ”Ratio” jäljittelee taidokkaan baristan pour-over prosessia: ensin kuuma vesi levittää kuuman veden spiraalimaisesta suihkupäästä kahvipuruille, aiheuttaen kuplivan vuorovaikutuksen, jota sanotaan nimellä ”bloom”. Ohjauspaneeli antaa bloom:in asettua ennen kuin loput kuumasta vedestä lisätään hitaasiti, melkein täydellisenlämpösienä (93,3 ºC).Tuloksena saadan tasaisemmin uutetun kahvin ja maukkaamman kupillisssssen kahvia.

MODERNI LAATU


On kahvikoneita jotka valmistavat mahtavaa kahvia ja on kahvikoneita, jotka näyttävät mahtavalta. ”Ratio Six” on molempia, yhdistäen muodon ja toiminnan. Se muotoiltiin Portland, Oreganossa ja pikkutarkasti koottiin käsin. Tämän kahvikoneen jokainen millimetri on rakennettu kestämään ja katettu 5 vuoden tuottajanpuoleisella takuulla.

HYVIN KUUMA KUPILLINEN KAHVIA


Valinnainen lämpösuoja ympäröi suihkupään kokonaan kahvinvalmistuksen aikana, parantaen uuttamista ja luoden erittäin kuuman juoman, kaikkea tätä pysyen teollisuuden hyväksymien standardejen rajoissa. Niille, jotka pitävät erittäin kuumasta kahvista tai lisäävät paljon maitoa tai kermaa, tämä lämpösuoja on erinomainen lisäosa.

JOUSTaVA VALMISTUS, HELPPO HUOLTO


Tällä kahvikoneella on BPA-vapaa kopolymeeristä vesisäiliö 2-8 kupillisen merkeillä. Vesisäiliön kapasiteetti on 1,3 litraa korkeimpaan merkkiin saakka, noin 10% siitä määrästä imeytyy kahvipuruihin. ”Ratio Six” termokannu on luoto litteäpohjaisia kahvisuodattimia varten. Kahvinvalmistuksen jälkeen, hävitä tai heitä käytetty suodatin kompostiin ja huuhtele termokannu kuumalla vedellä. Niin helppoa!

Pakkaus sisältää:

• ”Ratio Six” kahvinkeitin

• ”Ratio Six” termokannu + suodatinkori

• Suodatinkorin kansi lämpösuojalla

• Sieppari suodatinkorille

• ”Ratio” mikrokuituliina

• Korin suodatinpaperit (4 näytesuodatinpaperia)

• Käyttöohje

• Irrotettava virtajohto

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page